menu bar

NAVITEL® vydává balíčky navigačních map speciálně pro ty, kteří plánují dovolenou u moře.

Do 30. září 2016 mají uživatelé smartphonů a tabletů s operačními systémy Android, Windows Phone a BlackBerry jedinečnou příležitost ke koupi speciálních letních balíčků “11 moří”, “Jedeme k Jadranu”, “Černé moře” a “Salut! Hola! Ciao!” za speciální ceny.

Podrobné informace o nových produktech a doporučené maloobchodní ceny:

Název produktu Mapy Maloobchodní cena (elektronická licence)
Navitel Navigator.
11 moří
Albánie, Bulharsko, Bosna a Hercegovina, Řecko, Makedonie, Srbsko, Slovinsko, Turecko, Ukrajina, Chorvatsko, Černá Hora 670 Kč
Navitel Navigator.
Jedeme k Jadranu
Albánie, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Česká republika, Chorvatsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Makedonie, Německo, Polsko, Rakousko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Švýcarsko 670 Kč
Navitel Navigator.
Černé moře
Bulharsko, Gruzie, Jižní federální okruh Ruské federace, Maďarsko, Moldavsko, Rumunsko, Turecko, Ukrajina 670 Kč
Navitel Navigator.
Salut! Hola! Ciao!
Francie, Itálie, Španělsko 670 Kč

Balíčky navigačních map “11 moří”, “Jedeme k Jadranu”, “Černé moře” a “Salut! Hola! Ciao!” obsahují veškeré informace, které by mohly být během Vaší cesty potřebné! Tyto balíčky obsahují vysoce podrobné plány měst, obcí a dalších sídel včetně obsáhlé databáze bodů zájmu (POI) zahrnující hotely, restaurace, kavárny a bary, turistické atrakce, obchody, čerpací stanice a autoservisy, nemocnice, lékárny a mnoho dalších zařízení, které Vám pomohou naplánovat cestu a užít si dovolenou naplno. Okamžitý výpočet trasy beroucí v potaz dopravní situaci Vám pomůže dosáhnout požadovaného cíle v nejkratším možném čase.

Licenční klíče ke speciálním letním sezónním produktům můžete zakoupit do 30. září 2016 na webových stránkách NAVITEL® nebo přímo přes aplikaci Navitel Navigator (Hlavní menu > Můj Navitel > Koupit mapy).