menu bar

Společnost NAVITEL® dnes vydala aktualizovanou verzi aplikace Navitel Navigator 9.7 pro operační systém Windows Phone 8/8.1/10.


Co nového přináší Navitel Navigator 9.7:

— Alternativní trasy

Nová verze Navitel Navigator 9.7 umožňuje uživatelům vybrat nejlepší trasu do cílové destinace. Pokud existuje více možností, jak se dostat do cíle, Navitel Navigator zobrazí alternativní trasy na obrazovce.K dispozici jsou informace o vzdálenosti a času do cíle pro jednotlivé alternativní trasy.

— Optimalizované mapy Q3 2016

Aktualizovaná verze aplikace Navitel Navigator vytváří trasy okamžitě. Mapy Q3 2016 jsou ještě podrobnější a byly optimalizovány tak, aby zabíraly méně místa na SD kartě či v paměti telefonu.

Aktualizovaná verze Navitel Navigator 9.7 přináší dále také tyto funkce:

  • vyhledávání podle PSČ;
  • vylepšené vyhledávání adres;
  • nový typ bodu zájmu(POI): dobíjecí stanice pro elektromobily;
  • a další vylepšení, která zvyšují stabilitu programu.

Pro stažení Navitel Navigator 9.7 pro Windows Phone 8/8.1/10 pokračujte na Microsoft Store.

Noví uživatelé získají 7 denní zkušební verzi. Po uplynutí zkušební doby se program přepne do režimu omezených funkcí. V případě, že chcete využívat plnou verzi programu, musíte si zakoupit licenční klíč.

Zakoupit si můžete také roční předplatné vybraných map a využívat prémiovou verzi s plnou funkčností po dobu jednoho roku*. Můžete se tak posléze rozhodnout, zda Vám navigace vyhovuje či nikoliv. Navigujte svět podle svých podmínek!


* Roční předplatné je k dispozici pro všechny existující mapové balíčky s výjimkou mapy Ruska, Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu nebo balíčků obsahující mapu alespoň jednoho jmenovaného státu.