menu bar

NAVITEL® vydává aktualizaci softwaru a map pro GPS navigace s operačním systémem Windows CE. Nová verze přináší možnost výběru ze tří alternativních tras a pracuje s mapami Q1 2017.

NAVITEL®

– Tři alternativní trasy

V aktualizované verzi Navitel Navigator si uživatelé mohou vybrat jednu ze tří alternativních tras, které aplikace nabízí. Na levé straně obrazovky jsou k dispozici tři tlačítka zobrazující parametry jednotlivých tras – počet kilometrů a čas do cíle. Mezi jednotlivými tlačítky lze přepínat, vybraná trasa se vždy zvýrazní na mapě. Poté stačí jen vybrat požadovanou trasu a stisknout tlačítko “Jet” v levém dolním rohu obrazovky.

Tří alternativních tras

– Aktualizace map Q1 2017

Aktualizované mapy Q1 2017 jsou k dispozici pro uživatele GPS navigací NAVITEL®. Nové mapy obsahují všechny podstatné informace o silniční infrastruktuře, vylepšeno bylo zejména navigování, aktualizována adresní databáze, stejně jako databáze SPEEDCAM. Doplněny byly nové úseky silnic, nové křižovatky a více než 1 milion bodů zájmu (POI). Mapy Q1 2017 jsou optimalizované tak, aby vytvářely trasy rychleji.

Aktualizace Navitel Navigator 9.7.2493 je k dispozici pro následující zařízení:

  • NAVITEL E500;
  • NAVITEL E700;
  • NAVITEL F150;

Chcete-li nainstalovat novou verzi aplikace, využijte zdarma Navitel Navigator Update Center (pro Windows), kde lze jednoduše provést mapové i softwarové aktualizace. Přečtěte si prosím instrukce na webových stránkách.