menu bar

Společnost NAVITEL® vydává aktualizovanou verzi aplikace Navitel Navigator 9.8 pro zařízení iPhone a iPad. Nová verze přináší možnost výběru ze tří alternativních tras a pracuje s mapami Q1 2017.

NAVITEL®

Navitel Navigator 9.8

• Tři alternativní trasy

Nová verze Navitel Navigator 9.8 vytváří 3 alternativní trasy a ke každé z nich zobrazí informace o vzdálenosti a času do cíle. Pokud je zařízení připojeno k internetu, pak je výpočet trasy založen na aktuálním silničním provozu. Uživatelé mohou mezi jednotlivými trasami přepínat a vybrat si tu nejvhodnější.

• Podpora map Q1 2017

Pro uživatele zařízení iPhone/iPad jsou nyní k dispozici aktualizované mapy Q1 2017. Nové mapy obsahují všechny podstatné informace o silniční infrastruktuře, vylepšeno bylo zejména navigování, aktualizována adresní databáze, stejně jako databáze SPEEDCAM a databáze bodů zájmu (POI). Doplněny byly nové úseky silnic a nové křižovatky.

• Rychlejší zobrazení aktuální dopravní situace na trase

Navitel Navigator 9.8 vytváří trasy s využitím aktuálních dat silničního provozu rychleji než předchozí verze. Informace o dopravní situaci se zobrazují po celé délce trasy a jsou pravidelně aktualizovány, pokud je zařízení připojené k internetu.


Aktualizaci pro iPhone/iPad je možné stáhnout prostřednictvím AppStore (iTunes).

Pro nové uživatele je k dispozici zdarma 7-denní zkušební verze. Po uplynutí zkušební doby se program přepne do režimu omezených funkcí. V případě, že chcete využívat plnou verzi programu, musíte si zakoupit licenční klíč.

Zakoupit si můžete také roční předplatné vybraných map a využívat prémiovou verzi s plnou funkčností po dobu jednoho roku*. Můžete se tak posléze rozhodnout, zda Vám navigace vyhovuje či nikoliv. Navigujte svět podle svých podmínek!

Pro využití všech výhod nové verze Navitel Navigator doporučujeme stažení aktualizovaných map Q1 2017.



* Roční předplatné je k dispozici pro všechny existující mapové balíčky s výjimkou mapy Ruska, Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu nebo balíčků obsahující mapu alespoň jednoho jmenovaného státu.