menu bar

Společnost NAVITEL® vydává aktualizovanou verzi aplikace Navitel Navigator 9.8 pro mobilní zařízení s operačním systémem Android. Nová verze přináší možnost výběru ze tří alternativních tras a pracuje s mapami Q1 2017.

NAVITEL®

Navitel Navigator 9.8 for Android

Navitel Navigator 9.8.:

– Tři alternativní trasy

Nová verze Navitel Navigator 9.8 vytváří 3 alternativní trasy a ke každé z nich zobrazí informace o vzdálenosti a času do cíle. Výpočet trasy je založen na aktuálním silničním provozu. Uživatelé mohou mezi jednotlivými trasami přepínat a vybrat si tu nejvhodnější.

– Podpora map Q1 2017

Pro uživatele mobilních zařízení s operačním systémem Android jsou nyní k dispozici aktualizované mapy Q1 2017. Nové mapy obsahují všechny podstatné informace o silniční infrastruktuře, vylepšeno bylo zejména navigování, aktualizována adresní databáze, stejně jako databáze SPEEDCAM a databáze bodů zájmu (POI). Doplněny byly nové úseky silnic a nové křižovatky.

– Rychlejší zobrazení aktuální dopravní situace na trase

Navitel Navigator 9.8 vytváří trasy s využitím aktuálních dat silničního provozu rychleji než předchozí verze. Informace o dopravní situaci se zobrazují po celé délce trasy a jsou pravidelně aktualizovány, pokud je mobilní zařízení připojené k internetu.


Uživatelé chytrých telefonů a tabletů s operačním systémem Android mohou získat novou verzi Navitel Navigatorv záložce Ke stažení na oficiální stránky NAVITEL® nebo přes Google Play.

Nový uživatelé mohou vyzkoušet aplikaci na 7 dní zdarma. Po vypršení zkušební doby přejde aplikace do režimu s omezenou funkčností. Pro využívání prémiové verze je nutné si zakoupit licenční klíč.

Zakoupit si můžete také roční předplatné vybraných map a využívat prémiovou verzi s plnou funkčností po dobu jednoho roku*. Můžete se tak posléze rozhodnout, zda Vám navigace vyhovuje či nikoliv. Navigujte svět podle svých podmínek!

Pro využití všech výhod nové verze Navitel Navigator doporučujeme stažení aktualizovaných map Q1 2017.



*Roční předplatné je k dispozici pro všechny existující mapové balíčky s výjimkou mapy Ruska, Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu nebo balíčků obsahující mapu alespoň jednoho jmenovaného státu.