menu bar

Při slavnostním galavečeru 18. května 2017 ve varšavském Hard Rock Café, který byl pořádán magazínem IT Reseller, byly společnosti NAVITEL® Poland předány dvě ceny: IT Champion pro nejlepšího výrobce v oblasti motorizace a pro nejlepší služby zákazníkům.

IT Champion Tobiasz Jankowski

Získané ceny v tomto prestižním hlasování "Mistrzowie Nowych Technologii" potvrzují důvěryhodnost společnosti NAVITEL® a upevňují její postavení na světovém trhu s navigačními systémy, záznamovými kamerami do auta a nově i s navigačními tablety. Značka NAVITEL® se již dostává do povědomí společností zabývajících se novými technologiemi, tak do povědomí potencionálních zákazníků, čehož je důkazem právě samotné hlasování zveřejněné magazínem IT Reseller. Ocenění ze nejlepší služby zákazníkům je výsledkem práce kvalifikovaného týmu inženýrů, kteří každý den usilují o spokojenost svých klientů.
„Stále více zákazníků se při výběru elektroniky rozhodne pro naši značku a naše výrobky. To nás neustále motivuje k vyšším cílům” říká Tobiasz Jankowski, CEO Navitel Europe.

Účelem hlasování pořádaného magazínem IT Reseller je ocenit společnosti, které v uplynulém roce vstoupily na trh s novými technologiemi. Více informací o tomto projektu naleznete na oficiálních webových stránkách organizátora: http://itreseller.com.pl/uroczysta-gala-mistrzowie-nowych-technologii-w-hard-rock-cafe/.