menu bar

Společnost NAVITEL®, výrobce a dodavatel navigačních systému, získala v červenci 2017 ocenění “Dobrá značka – kvalita, důvěra, prestiž” v kategorii Navigační systémy.

NAVITEL®

Všestranný propagační program “Dobrá značka” existuje od roku 2009 a vybírá nejlepší, nejdůvěryhodnější a nejspolehlivější značky v různých odvětvích. Každý rok se provádějí průzkumy s cílem ověřit hodnotu, činnost a uznání značky pro jednotlivé kategorie. Jedná se o analýzu tržního podílu značky, její síly, pozice, produktů, kvality služeb a důvěry zákazníků.

Každý z nás se dennodenně musí zabývat výběrem, jaký produkt či službu zakoupit, a není jednoduché ze široké škály vybírat. Jsme přesvědčeni, že ocenění “Dobrá značka” je pro zákazníky jak vhodnou pomůckou při výběru, tak známkou důvěry a spolehlivosti značky. Kvalita našich výrobků a spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě. Jsme hrdí na to, že jsme získali ocenění v tak prestižní soutěži. To nás motivuje k další práci, k rozšíření sortimentu našich výrobků a celkově k rozšíření společnosti NAVITEL® - říká Tobiasz Jankowski, výkonný ředitel společnosti NAVITEL® Evropa.

NAVITEL® je technologická společnost a jeden z klíčových hráčů na trhu automobilových navigací v regionu Evropy, Středního Východu a Afriky. Rozsah činnosti společnosti zahrnuje vývoj navigačních systémů, kartografické práce, vývoj aplikací pro mobilní zařízení a řešení řízení vozového parku. Naše navigační zařízení jsou charakteristická optimalizací map pro výpočet složitých tras a technických parametrů. Společnost nabízí plnou podporu zákazníkům (telefonická i e-mailová podpora) a zaručuje bezplatnou doživotní aktualizaci map pro Vaše zařízení.