menu bar

NAVITEL® vydává aktualizaci softwaru pro GPS navigace s operačním systémem Windows CE. Nová verze přináší vylepšené navigování pro nákladní automobily a nový algoritmus pro výpočet času trasy při překročení státních hranic.

Логотип компании NAVITEL

Navitel Navigator9.9:

 

- Lepší vyobrazení názvů exitů

V aktualizované verzi se budou zobrazovat názvy jednotlivých exitů v horní části obrazovky. Společně s 3D zobrazením silnic budou řidičům usnadňovat navigaci na hlavních tazích.

 

- Aktualizace v navigování pro nákladní automobily

Při výpočtu trasy pro nákladní automobily bere nová verze NavitelNavigator 9.9 v úvahu všechna omezení pro tento druh dopravy. V nastavení si můžete zvolit typ svého vozidla.

 

- Pokročilý algoritmus pro výpočet času trasy při překročení státních hranic mezi jednotlivými státy

Nová verze Navitel Navigator 9.9 vypočítává čas trasy na základě odhadovaného zpoždění na hraničních přechodech. Tím pomáhá řidičům získat reálnou představu o skutečném času příjezdu ještě před začátkem samotné cesty.

 

Navitel Navigator 9.9 přináší také nový hlasový balíček finštiny. Aplikace nyní podporuje hlasové povely ve 31 jazycích. Rozhraní programu je k dispozici v 36 jazycích.

Navitel Navigator 9.9.154 je k dispozici pro následující zařízení:

  • NAVITEL E500;
  • NAVITEL E700;
  • NAVITEL F150;
  • NAVITEL F300;
  • NAVITEL G550;
  • NAVITEL MS400;

Chcete-li nainstalovat novou verzi aplikace, využijte zdarma program Centrum aktualizací Navitel Navigator (pro Windows), kde lze jednoduše provést mapové i softwarové aktualizace. Přečtěte si prosím instrukce na webových stránkách.