menu bar

Portfolio společnosti NAVITEL® zahrnuje vedle GPS navigací a DVR zařízení také tablety. Nyní představujeme novinku NAVITEL T500 3G – navigační tablet s širokou škálou funkcí.


Логотип компании NAVITEL

Snažíme se stále rozvíjet a rozšiřovat portfolio našich produktů. Našim uživatelům bychom rádi poskytli tu nejlepší kvalitu, a proto jim nabízíme komplexní řešení. Představujeme nový tablet s funkcí jak navigační, tak mobilní. Jedno zařízení tak může být užitečné pro celou rodinu, a to nejen během výletů a dovolené, ale i v běžném každodenním životě – říká Tobiasz Jankowski – CEO NAVITEL® Europe. – Zařízení můžeme využít jako klasický tablet – umožní nám přístup na internet, sledování filmů, posílání e-mailů, telefonování a mnoho dalších praktických věcí. Nebo zařízení využijeme jako navigaci – předinstalovaná navigační aplikace NavitelNavigator a doživotní licence zdarma na mapy NAVITEL nám usnadní cestování doma i v zahraničí..

Tablet NAVITEL T500 3G je vybaven moderním a rychlým procesorem MTK 8321 Cortex A7 QuadCore 1.3GHz. Disponuje operačním systémem Android 7.0, který poskytuje mnoho užitečných aplikací a integraci se společností Google (zařízení má certifikaci Google Mobile Services). Tablet využívá 1 GB operační paměti RAM, 8 GB Flash paměti a podporuje microSD/SDHC karty až do 32 GB.

Nový tablet NAVITEL je navržen pro komunikaci. Vybaven je vestavěným 3G modemem a podporuje nejpopulárnější bezdrátové standarty 802.11 b/g/n. Díky dvěma slotům na SIM kartu (Duál SIM), můžete mít např. jednu kartu na přístup na internet a druhou na mobilní hovory.

NAVITEL T500 3G se vyznačuje vysoce kvalitním 7 palcovým displejem IPS s rozlišením 1280 x 800px. Zadní kamera s rozlišením 2 Mpx a přední kamera s 0.3 Mpx umožňují fotografovat téměř v každé situaci. Tablet navíc obsahuje navigační aplikaci NavitelNavigator s doživotní licencí zdarma na mapy 45 evropských států.

Navigační řešení jsou známá z PND zařízení NAVITEL. V navigaci nechybí funkce jako je například asistent jízdních pruhů, možnost výběru z alternativních tras či upozornění na radary, dopravní kamery a překročení maximální povolené rychlosti. Disponuje velmi rozsáhlou databází bodů zájmu POI, která zahrnuje restaurace, hotely, bankomaty, čerpací stanice, lékárny, nemocnice, památky atd. Určitě nadchnou i praktické funkce jako např. možnost volby denního, nočního či automatického režimu, pohledu 2D/3D, automatického otáčení displeje (na výšku/na šířku), rychlé a automatické přibližování mapy v komplikovaných situacích nebo přesné a dobře načasované hlasové povely.

Tablet NAVITEL T500 3G je dodáván v eko-boxu, který obsahuje nabíječku, USB kabel, uživatelskou příručku a záruční list na 24 měsíců.