menu bar

Vážení uživatelé!

I přes současnou nepříznivou situaci s COVID-19, i nadále pracujeme na vylepšeních! Naše společnost s potěšením oznamuje vydání nové verze Navitel Navigator 9.13*.

Aktualizovaná verze Navitel Navigator 9.13 podporuje mapy ve formátu Q1 2020 a také získala další funkce, které zlepšují ovládání a použitelnost systému:

Většina rychlostních silnic v Evropě je placena. A zpravidla je pro jízdu po takových silnicích nutné zakoupit speciální dálniční známku — „vinětu“. Jízda po zpoplatněných silnicích bez dálniční známky může mít za následek obrovskou pokutu (až několik set eur). Když však cestujete do cizí země, možná nebudete přesně vědět, kde takové úseky na silnicích nachází a zda Vaše trasa prochází skrz ně. Aby Vaše cesta do jiné země nebyla zastíněna nepříjemnými situacemi jako je neočekávaná pokuta, bylo do Navitel Navigator 9.13 přidáno zvláštní upozornění informující o přítomnosti úseku silnice s dálniční známkou.

Dálnice patří mezi nejrychlejší způsob, jak se dostat z jednoho místa na druhé, a to je důvod, proč patří mezi nejoblíbenější volby trasy. Ve skutečnosti to často vede k tomu, že ztrácíme spoustu času stáním v kolonách na dálnici, zejména ve špičce. Naštěstí od nynějška Navitel Navigator 9.13 dostal novou funkci „Vyhnout se dálnicím“, která Vám při výběru trasy nabízí ještě více možností. Pokud se tedy chcete vyhnout dálnici, například kvůli provozu nebo jen projet malebnějšími místy, vyberte při vytváření trasy možnost Vyhnout se dálnicím a Navitel Navigator Vás přesměruje na méně frekventované silnice.

Na základě četných požadavků našich uživatelů, kteří používají program Navitel Navigator vve svých automobilech, bylo do verze 9.13 přidáno nové nastavení, které umožňuje nepřerušovat zvuk při přijímání hlasových výzev. Rovněž bylo možné nezávisle nastavit úroveň zvukových výstrah v programu Navitel Navigator, což Vám umožní zvolit pohodlný poměr hlasitosti výzev a hudby v autě. Pokud změníte hlasitost hudby v nastavení, hlasitost upozornění Navitel Navigator se úměrně zvýší nebo sníží.

* Navitel Navigator 9.13 je určen pro všechny navigace NAVITEL v systémech Linux a WinCE a také pro všechna zařízení založená na Androidu a iOS (iPhone a iPad).

Majitel zařízení Android si může stáhnout aktualizaci Navitel Navigator 9.13 na Google Play, a na webu NAVITEL® Stáhnout.

Uživatelé iPhone a iPad si mohou stáhnout aplikaci Navitel Navigator 9.13 v AppStore (iTunes).

Uživatelé HUAWEI a Honor si mohou stáhnout aplikaci Navitel Navigator 9.13 v HUAWEI AppGallery.

Pro instalaci Navitel Navigator použijte bezplatný program Navitel Navigator Update Center pro Windows CE nebo Linux. S jeho pomocí budete moci aktualizovat navigační program, mapy a kamery kontrolující rychlost na dvě kliknutí. Podrobný návod k obsluze Navitel Navigator Update Center je k dispozici na oficiálních společnos společnosti.

Bezplatná a plnohodnotná verze programu je k dispozici 7 dní po stažení. Po uplynutí této doby je nutné použít placenou prémiovou verzi programu Navitel Navigator 9.13.

Můžete si také zakoupit roční předplatné pro vybrané mapy a využívat všechny funkce prémiové verze**. Vy rozhodnete, zda budete pokračovat v předplatném nebo jej zrušíte po uplynutí doby platnosti.

** Předplatné platí pro všechny existující balíčky s navigačními mapami s výjimkou map pro Rusko, Ukrajinu, Bělorusko, Kazachstán, včetně balíčků, které obsahují alespoň jednu z výše uvedených map.