* Als het apparaat op aangepaste firmware of een toepassingsstartprogramma draait, geeft u de informatie op, inclusief het nummer van de versie.
Om het versienummer van het programma te zien open waar beschikbaar "Mijn Navitel→ Kaarten downloaden", open anders "Mijn Navitel→ Alle producten". Het versienummer wordt weergegeven in "X.X.X.X". formaat.
Geef de naam aan van het software archief dat u van de website hebt gedownload.
Om het versie nummer van de kaart te zien open waar beschikbaar "Mijn Navitel→ Kaarten downloaden", open anders "Mijn Navitel→ Alle producten". Het versie nummer verschijnt in het formaat "201XQX".
Schrijf waar mogelijk het pad op voor het deel van de route, waar zich problemen voordoen en voeg het archief toe aan uw rapport.
Geldige bestandsindelingen: ZIP, RAR
Voeg indien mogelijk de schermafbeelding bij met vermelding van uw bugrapport.
Beschrijf de aard van de fout die u hebt ontdekt en hoe vaak en onder welke omstandigheden deze zich voordoet.
recaptcha