Aankoop en installatie

Registratie

Navigatie

Updaten

• Hoe kan ik de paarse lijnen van de kaart verwijderen?

Paarse lijnen op de kaart zijn de weergave van de laatste 10 000 punten van een opgenomen nummer.

Als u de optie wilt uitschakelen, selecteert u Menu > Instellingen > Tracks en stelt u de schakelaar van de laatste 10 00 trackpunten in op de "Uit" -positie. Als u alle gegevens over deze punten van uw apparaat wilt verwijderen, verwijdert u het trackbestand uit de map "Tracks" in de map "NavitelContent" (voor smartphones en tablets) of de "Navitel" ("Navi", "MobileNavigator" of andere, afhankelijk van de model) directory voor PND's.

• Wanneer u langs de route beweegt, wordt de kaart niet verplaatst om de huidige positie weer te geven. Om de huidige positie te zien, moet de kaart handmatig worden verplaatst. Hoe kanikdatoplossen?

Zorg ervoor dat de nieuwste versie van het programma op het apparaat is geïnstalleerd.

Stel de functie Reset position in, die de kaart terugtrekt naar de huidige positie, zelfs als deze werd verplaatst. Om de functie in te stellen, selecteert u Menu > Instellingen > Kaart > Reset positieveld en stelt u de tijd in (5 sec., 10 sec., 15 sec., 20 sec.).

• Routes tussen de twee punten worden weergegeven als rechte lijnen. Hoe kanikdatoplossen?

Zorg ervoor dat de nieuwste versies van het programma en de kaarten op het apparaat zijn geïnstalleerd. Werk zo nodig het programmaen de kaartenbij.

Selecteer Menu > Instellingen > Navigatie en zet de schakelaar op Route op wegen.

Zorg ervoor dat u kaarten voor alle territoria hebt, waarmee de route wordt uitgevoerd (zorg er bijvoorbeeld voor dat u bij het plannen van een interlandelijke route kaarten hebt van de landen tussen het land waar de route begint en het land van bestemming).

Als er niet-officiële kaarten zijn, verplaats ze dan naar een afzonderlijke atlas - incompatibiliteit met officiële kaarten kan de oorzaak van het probleem zijn.

Als het probleem aanhoudt, stuurt u een e-mail naar support@navitel.cz waarin het probleem wordt beschreven en het licentienummer, de routegegevens en versies van het programma en de kaarten worden verstrekt.

• Wat kan ik doen als mijn GPS geen verbinding maakt?

Zorg ervoor dat de GPS-ontvanger is ingeschakeld: als de indicator grijs is, wordt de ontvanger uitgeschakeld, als de indicator rood is, is de ontvanger ingeschakeld maar is er geen verbinding met satellieten tot stand gebracht, de gele indicator geeft een slechte verbinding en de groene indicator toont dat GPS is verbonden.

Voor de eerste verbinding met satellieten kan het nodig zijn om het apparaat gedurende ongeveer 20 tot 30 minuten stil te houden in de open ruimte (vensterbank, balkon of een voorpaneel van een auto).

Zorg ervoor dat de nieuwste versie van het programma op het apparaat is geïnstalleerd. Werk zo nodig het programmabij.

Als de bovengenoemde maatregelen niet kunnen helpen, laat u uw GPS-ontvanger controleren op storingen in het servicecentrum van de fabrikant van het apparaat.