Aankoop en installatie

Registratie

Navigatie

Updaten

• Toen ik mijn navigatieapparaat kocht, waren er licentiesleutels voor de software en voor een kaart. Maar toen ik probeerde om ze te registreren, deed zich een fout voor die informeerde dat de licentiesleutel al is geactiveerd voor een ander apparaat. Wat zal ik doen?

Neem contact op met de verkoper van het apparaat.

• Wat moet ik doen als ik bij registratie het verkeerde serienummer van het apparaat heb ingevoerd?

Een verzoek moet worden doorgestuurd naar onze ondersteuningsdienst om de registratie te annuleren. Meer informatie over nieuweregistratie is beschikbaar op /support/re-registration.

• Wat moet ik doen als er een fout optreedt bij de registratie van het programma of een kaart, waarin staat dat de sleutel niet is gevonden of incorrect is?

Deze fout betekent dat er een typefout is gemaakt bij het invoeren van de licentiecode van het programma (kaart). Zorg ervoor dat u de juiste sleutel typt. De sleutel is hoofdlettergevoelig. Als u zeker weet dat u de juiste sleutel typt maar de fout blijft bestaan, stuur dan een e-mail naar de ondersteuningsdienst naar support@navitel.cz, waarin de situatie wordt beschreven en het licentiesleutelnummer en uw contactgegevens worden verstrekt om de sleutel te verifiëren.

• Waarkanik de programma licentiesleutelzien?

De programma licentiesleutel wordt aangegeven op de licentiekaart of op de installatie-cd van het programma (afhankelijk van het apparaat).

De licentiesleutel voor het programma, geïnstalleerd in een PND, wordt ook aangegeven in het bestand "Registration Key.txt".

Als het programma "Navitel Navigator" al is geregistreerd (voor 3.2 en latere versies), start u het programma. Selecteer Menu in de linkerbenedenhoek van het hoofdscherm en selecteer vervolgens Mijn Navitel > Kaarten downloaden > Navitel Navigator. Als het submenu Kaarten downloaden niet in het programma wordt weergegeven, selecteert u Mijn Navitel > Alle producten > Navitel Navigator.

• Hoe kanikeenkaartregistreren?

Instructies voor registratie van extra kaarten is beschikbaar op /support/instructions/maps-registration-common.