menu bar

V lednu 2015 NAVITEL® následující svou strategii rozšiřování, otevřel novou kancelář v polské Varšavě.


Prvotním cílem této nové kanceláře je vyhledání nových klientů a komunikace s vedoucími polskými značkami, výrobci elektroniky a maloobchodními sítěmi. Nový tým bude také zapojen do rozvoje a vytváření aktuálních digitálních map pro trh s automobilovými navigacemi.

Založení nové kanceláře ve Varšavě otevírá nové možnosti strategického rozvoje NAVITEL® v Evropě.

Prezident společnosti p. Kazakov uvedl: „Geografická expanze podnikání zakládáním nových kanceláří je jedním z našich strategických cílů. Očekáváme zaměstnat do konce roku 2015 až 30 lidí. Tímto způsobem firma znovu potvrzuje sebe jako vůdce automobilového navigačního trhu. Posilování naší přítomnosti v Evropě ukazuje stabilní růst společnosti jak pro nás, tak pro naše partnery.”

Kromě centrály v Praze operují divize NAVITEL®  na Ukrajině v  Kazachstánu. NAVITEL® zaměstnává celkem více než 350 lidí.


NAVITEL® (www.navitel.cz) je vedoucí hi-tech společnost specializující se na software a rozvoj služeb pro navigaci a kartografii (GPS/GLONASS), se zaměřením na evropský, asijský a latinsko-americký trh. Společnost vyvíjí software a navigační mapy pro následující platformy: Android, iPhone/iPad, BlackBerry, Windows Phone, Tizen a Windows CE. Vlastní online služby: Navitel.Dopravní Info, Navitel.Přátelé, Navitel.Události, Dynamické body zájmu (POI), Navitel.SMS a Navitel.Počasí.