menu bar

Společnost NAVITEL®dnes vydala aktualizovanou verzi aplikace Navitel Navigator 9.7 pro operační systém Android. Nová verze přináší hned několik zásadních změn, díky kterým bude navigace rychlejší a jednodušší.


— Alternativní trasy

Nová verze Navitel Navigator 9.7 umožňuje uživatelům vybrat nejlepší trasu do cílové destinace. Pokud existuje více možností, jak se dostat do cíle, Navitel Navigator zobrazí alternativní trasy na obrazovce.K dispozici jsou informace o vzdálenosti a času do cíle pro jednotlivé alternativní trasy.

— NAVITEL widgety

Uživateléaplikace Navitel Navigator 9.7 si mohou nově přidat widgety na domovskou obrazovku svých chytrých telefonů a tabletů.

Pouhým jedním kliknutím na widgety Home nebo Work se automaticky spustí navigace z aktuální pozice k Vašemu bydlišti či pracovišti. Kliknutím na widgetu Route budete přesměrováni na obrazovku s nastavením trasy, kliknutím na widgetu Map pak na obrazovku s mapou.

— Optimalizované mapy Q3 2016

Aktualizovaná verze aplikace Navitel Navigator vytváří trasy okamžitě. Mapy Q3 2016 jsou ještě podrobnější a byly optimalizovány tak, aby zabíraly méně místa na SD kartě či v paměti telefonu.

Aktualizovaná verze Navitel Navigator 9.7 přináší dále také tyto funkce:

  • vyhledávání podle PSČ;
  • vylepšené vyhledávání adres;
  • možnost vymazání osobních dat po resetování;
  • nový typ bodu zájmu(POI): dobíjecí stanice pro elektromobily;
  • a další vylepšení, která zvyšují stabilitu programu.

Uživatelé chytrých telefonů a tabletů s operačním systémem Android mohou získat novou verzi Navitel Navigatorv záložce Ke stažení na oficiální stránky NAVITEL®nebo přes Google Play.

Nový uživatelé mohou vyzkoušet aplikaci na 7 dní zdarma. Po vypršení zkušební doby přejde aplikace do režimu s omezenou funkčností. Pro využívání prémiové verze je nutné si zakoupit licenční klíč.

Zakoupit si můžete také roční předplatné vybraných map a využívat prémiovou verzi s plnou funkčností po dobu jednoho roku*. Můžete se tak posléze rozhodnout, zda Vám navigace vyhovuje či nikoliv. Navigujte svět podle svých podmínek!



* Roční předplatné je k dispozici pro všechny existující mapové balíčky s výjimkou mapy Ruska, Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu nebo balíčků obsahující mapu alespoň jednoho jmenovaného státu.