menu bar

NAVITEL® se účastní veletrhu IFA 2017 - jedné z největších každoročních akcí týkající se spotřební elektroniky, která se bude konat v hlavním městě Německa, v Berlíně, ve dnech 1. – 6. září 2017. Po celou dobu akce bude společnost NAVITEL® vystavovat nejnovější elektronická zařízení a autopříslušenství. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet navigační systémy a offline mapy společnosti NAVITEL®.

NAVITEL

IFA je jedním z nejvýznamnějších veletrhů v oblasti spotřební elektroniky a domácích spotřebičů. Každoročně přichází do berlínského výstavního areálu ExpoCenter více než 200 000 návštěvníků, kteří získají jedinečné zkušenosti s průlomovými technologiemi a špičkovými produkty.

“Na veletrhu IFA-2017 představíme naše nejnovější automobilová zařízení, která pomáhají řidičům, k co nejvíce pohodlné a bezpečné jízdě. Naše nabídka není omezena pouze na GPS navigace a záznamové kamery do auta. Tentokrát přicházíme také s mobilními zařízeními jako jsou multifunkční tablety NAVITEL® s operačním systémem Android 7.0”, říká generální ředitel společnosti NAVITEL® Alexander Kazakov. “V oblasti spotřební elektroniky veletrh IFA ve světě vyniká. Pro společnost NAVITEL® je účast na veletrhu IFA vynikající příležitostí pro otevřenou diskuzi se zákazníky o stávajících produktech a o zákaznických potřebách a očekáváních”.

Návštěvníci veletrhu IFA-2017 uvidí nejnovější přírůstky do sortimentu produktů NAVITEL® jako je záznamová kamera NAVITEL R1000 s vestavěným GPS modulem, 7 palcový tablet NAVITEL T500 3G s nejnovějším operačním systémem Android a zpětné zrcátko NAVITEL MR250 se zabudovanou FullHD kamerou a přídavnou zp<ětnou kamerou.

IFA-2017 se koná v berlínském výstavním areálu ExpoCenter City (Messe Berlin) ve dnech 1. – 6. září. Navštivte společnost NAVITEL® v hale 4.2 u stánku 207.