menu bar

NAVITEL® představuje nový produkt, navigační zařízení NAVITEL E500 MAGNETIC. Jednou z hlavních výhod je magnetický držák, který umožňuje snadné nasazení a vyjmutí navigace. Navigace má přehledný 5 palcový dotykový displej a disponuje předinstalovanými mapami 43 evropských zemí, Ruska, Běloruska, Kazachstánu a Ukrajiny.


Technická specifikace

Navigace NAVITEL E500 MAGNETIC je vybavena procesorem MStar s frekvencí 800 MHz a operačním systémem Windows CE. Zařízení má jasný 5-palcový dotykový displej s rozlišením 800х480 a poskytuje dobrý obraz i při jasném slunečním světle. Vnitřní paměť je 8 GB. K dispozici je slot pro micro SD kartu o velikosti až 32 GB pro ukládání dalších map a mediálních souborů. Kapacita vestavěné baterie je 1200 mAh.


Magnetický držák

Instalace zařízení NAVITEL E500 MAGNETIC v automobilu trvá jen několik vteřin díky revolučnímu magnetickému držáku. Balení obsahuje ergonomický držák, který se pevně připevní na čelní sklo. Na držáku je USB port pro připojení nabíjecího adaptéru do auta a magnetické spojení pro rychlou instalaci zařízení. Není třeba urovnávat navigaci v držáku, neboť silný magnet ji okamžitě upevní a zajistí ve správné poloze. Vyjmutí navigace NAVITEL E500 MAGNETIC z držáku je také velmi snadný úkol. Nabíjecí adaptér je připojen přímo k magnetickému držáku, takže navigaci není potřeba složitě odpojovat.

Zařízení NAVITEL E500 MAGNETIC se automaticky zapne a spustí navigační software Navitel Navigator po připojení k magnetickému držáku. Zařízení se poté automaticky vypne po 15 vteřinách po vyjmutí z držáku. Silné magnetické spojení drží zařízení bezpečně i při jízdě.


Offline mapy 47 zemí

NAVITEL E500 MAGNETIC je konečným řešením pro navigaci v automobilech. Zařízení obsahuje předinstalované mapy 43 evropských zemí, Běloruska, Kazachstánu, Ruska a Ukrajiny. Všechny mapy zahrnují aktuální informace o silniční síti, databázi SPEEDCAM a databázi bodů zajmu (POI). Navigační software Navitel Navigator umožňuje vytváření tras a poskytuje hlasové pokyny v mnoha jazycích.

Další mapy lze dokoupit a nainstalovat prostřednictvím bezplatného programu Centrum aktualizací Navitel Navigator. Pomocí tohoto programu lze snadno zaktualizovat stávající mapy a navigační software.


Všichni uživatelé zařízení NAVITEL E500 MAGNETIC mají doživotní aktualizace map zdarma.

Mapové podklady NAVITEL E500 MAGNETIC


Obsah balení

Obsah balení navigačního zařízení NAVITEL E500 MAGNETIC obsahuje kompletní příslušenství do auta, které ještě více usnadňuje instalaci a používání zařízení v autě.

Obsah balení NAVITEL E500 MAGNETIC:

  • Osobní navigační zařízení NAVITEL E500 MAGNETIC
  • Držák do auta (na čelní sklo)
  • Adaptér do auta 12/24 V
  • Mini-USB kabel
  • Ochranné pouzdro
  • Stylus
  • Uživatelská příručka
  • Záruční list