menu bar

Během osmého ročníku Mobility Trends získala společnost NAVITEL®, výrobce navigačních zařízení, záznamových kamer do auta a navigačních tabletů, ocenění "Golden Bell" v kategorii "Navigace roku 2017". Cena byla udělena za software Navitel Navigator 9.9.

Mobility Trends 2018 je jednou z největších událostí na polském trhu mobilních technologií, která se konala ve čtvrtek 1. února. Během slavnostního večera v divadle Capitol byly představeny nejlepší zařízení a služby předchozího roku. Vítězové byli oceněni ve 23 kategoriích – v 18 z nich volili sami spotřebitelé prostřednictvím stránky mobilitytrends.pl. Hlasování trvalo do 22. ledna a zúčastnilo se téměř 24 000 lidí. Rozdělilo se celkem 199 380 hlasů 340 produktům. V následujících pěti obchodních kategoriích vybírala vítěze porota: Producent, Provozovatel, Distributor, Polská společnost a Muž roku 2017.

- V kategorii "Navigace roku" je vítězství zásluhou našich zákazníků a uživatelů, kteří se rozhodli vybrat naše řešení. V loňském roce jsme prodali 160 000 zařízení, což naznačuje velký zájem o tento segment. Nejdůležitějším je pro nás spokojenost našich zákazníků a jako lídr na poli automobilového navigačního průmyslu usilujeme o nastavení trendů zavedením nových konkurenceschopných zařízení a inovativních funkcí. To vše děláme s ohledem na pohodlí a spokojenost uživatele – říká Tobiasz Jankowski, CEO NAVITEL® Europe.