menu bar

Během sedmého ročníku prestižního galavečera "Osobowości i Sukcesy", získala společnost NAVITEL ocenění "Úspěch roku" v kategorii "Nejlepší produkt" pro záznamovou kameru NAVITEL R600.

V sobotu 7. dubna 2018 se v komplexu FolwarkŁochów v Polsku konal galavečer "Osobowości i Sukcesy". Během slavnostního večera byly oceněny vynikající produkty, služby a osobnosti, které za poslední rok získaly zvláštní popularitu.Vítěze v šesti kategoriích vybrala porota složená z redakčního týmu magazínu "Osobowości i Sukcesy" a vítězů předchozího ročníku soutěže. Nominace probíhaly prostřednictvím e-mailu, přímo anebo telefonickydo 31. března 2018.

"Vyznamenání záznamové kamery NAVITEL R600 je zásluhou našich zákazníků, kteří stále více oceňují naše inovativní řešení. Již jsme prodali více něž 300 000 zařízení a zájem o produkty naší značky neustále roste. Záznamová kamera NAVITEL R600 se vyznačuje pokročilým senzorem SONY, designem a kvalitou zpracování. V dnešní době je záznamová kamera nezbytným doplňkem každého vozu a neocenitelným pomocníkem při kolizích a nehodách na silnici", - říká Tobiasz Jankowski, CEO NAVITEL® EUROPE.