menu bar

Společnost NAVITEL® Vám s radostí oznamuje uvedení nové osobní navigace NAVITEL E200 na trh. Tato spolehlivá GPS navigace je ideální pro objevování krás východní Evropy s přáteli a rodinou.


NAVITEL E200 je automobilová GPS navigace se stabilním operačním systémem Windows CE. Jedná se o plnohodnotnou offline navigaci s uživatelsky přívětivým ovládáním pro snadnou a bezpečnou jízdu. NAVITEL E200 disponuje obsáhlou databází SPEEDCAM, která Vás upozorní na blížící se radary. Dobře načasované hlasové pokyny jsou k dispozici v mnoha jazycích. S lepší orientací Vám pomůže i 3D zobrazení složitých mimoúrovňových křižovatek.

NAVITEL E200 je ideálním řešením pro ty, kteří rádi cestují po východní Evropě. Disponuje předinstalovanými mapami 9 zemí – České republiky, Slovenska, Polska, Maďarska, Bulharska, Rumunska, Moldavska, Běloruska a Ukrajiny. Všechny mapy mají bezplatnou aktualizaci zdarma prostřednictvím speciálního desktopového programu Centrum aktualizací Navitel Navigator. Tento program umožňuje i nákup a snadnou instalaci dalších map.

Adresní vyhledávání je velmi jednoduché a nabízí až tři alternativní trasy. Rozsáhlá databáze POI obsahuje důležité body zájmu jako jsou čerpací stanice, bankomaty, restaurace, hotely apod.

NAVITEL E200 má 5-palcový dotykový TFT displej, který je dobře čitelný jak na slunci, tak i v noci. Součástí balení je držák, se kterým snadno připevníte navigaci na čelní sklo.


Obsah balení

Obsah balení navigačního zařízení NAVITEL E200 obsahuje kompletní příslušenství do auta.

Obsah balení NAVITEL E200:

  • Osobní navigační zařízení NAVITEL E200
  • Držák do auta (na čelní sklo)
  • Adaptér do auta 12/24 V
  • Mini-USB kabel
  • Stylus
  • Uživatelská příručka
  • Záruční list

Doporučená maloobchodní cena pro NAVITEL E200 — 1199 Kč.