menu bar

Společnost NAVITEL® vydává aktualizovanou verzi aplikace Navitel Navigator pro zařízení iPhone a iPad.

V aktualizované verzi představuje NAVITEL® nové rozhraní přizpůsobené pro iPhone X. Široký displej umožňuje přehlednější navigování a tak se zároveň můžete plně věnovat řízení.

Díky zvýšení výkonu aplikace se v aktualizované verzi Navitel Navigator načítají mapy mnohem rychleji a stejně tak i výpočet trasy ke zvolenému cíli trvá kratší dobu než doposud.

Hlasové balíčky nabízejí rozšířené funkce. Nová verze aplikace nabízí další hlasové balíčky v polštině, maďarštině a angličtině. Anglická verze také nově umožňuje zvolit si optimální měřící jednotku – na výběr máte kilometry nebo míle. Pokud se tedy rozhodnete po systém mil, veškerá indikace v aplikaci včetně omezení rychlosti bude také v mílích.

Nová verze aplikace Navitel Navigator 9.9.459 také zahrnuje:

  • Nové body zájmu POI;
  • Vylepšené navigování v tunelech;
  • Aktualizaci finského hlasového balíčku;
  • Zlepšení přesnosti časových pásem.

Aktualizaci pro iPhone/iPad je možné stáhnout prostřednictvím AppStore (iTunes).

Pro nové uživatele je k dispozici zdarma 7-denní zkušební verze. Po uplynutí zkušební doby se program přepne do režimu omezených funkcí. V případě, že chcete využívat plnou verzi programu, musíte si zakoupit licenční klíč.

Zakoupit si můžete také roční předplatné vybraných map a využívat prémiovou verzi s plnou funkčností po dobu jednoho roku*. Můžete se tak posléze rozhodnout, zda Vám navigace vyhovuje či nikoliv. Navigujte svět podle svých podmínek!

*Roční předplatné je k dispozici pro všechny existující mapové balíčky s výjimkou mapy Ruska, Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu nebo balíčků obsahující mapu alespoň jednoho jmenovaného státu.