menu bar

NAVITEL® se zúčastní mezinárodního veletrhu spotřební elektroniky IFA 2018, který se bude konat v Berlíně ve dnech 31. srpna až 5. září. Během výstavy představí společnost NAVITEL® své značkové elektronické zařízení – záznamové kamery do auta, GPS navigace, navigační tablety a hybridní řešení.

IFA je jedním z nejvýznamnějších veletrhů v oblasti spotřební elektroniky a domácích spotřebičů. Každoročně spojuje přes 1 800 společností a návštěvníků z více než 100 zemí. Tento mezinárodní veletrh umožňuje tisícům specialistů a technických nadšenců získat jedinečné zkušenosti s průlomovými technologiemi a špičkovými produkty.

"V tomto roce jsme si pro veletrh IFA připravili něco speciálního – řidiči i obdivovatelé moderní techniky se budou moci seznámit s nejnovějšími produkty, zatímco profesionálové na trhu se dozví o nových projektech expanze firmy," říká Alexander Kazakov, jednatel společnosti NAVITEL®. "Veletrh IFA nabízí jedinečnou příležitost k získání zpětné vazby zákazníků a zároveň k navázání kontaktů s klíčovými partnery."

Všichni účastníci veletrhu budou mít možnost prohlédnout si produktovou řadu NAVITEL® a dozvědět se bližší informace o nejnovějších zařízeních. Jako úplné novinky na trhu společnost poprvé představí NAVITEL Т757 LTE, moderní 7-palcový tablet s 2.5D displejem, a NAVITEL R600 Quad HD, výkonnou záznamovou kameru do auta schopnou nahrát záběry s rozlišením 2560x1440px. Co více, tým NAVITEL® představí také jedno z nejočekávanějších zařízení – ultratenké inteligentní zpětné zrcátko.

Veletrh IFA 2018 se koná v berlínském výstavním areálu ExpoCenter City (Messe Berlin) ve dnech 31. srpna až 5. září. Navštivte společnost NAVITEL® v hale 4.2, u stánku 206.