menu bar

NAVITEL® vydává speciální navigační mapy zejména pro ty, kteří preferují aktivní zimní dovolenou!



Pouze od 20. prosince 2018 do 20. března 2019 mají uživatelé smartphonů a tabletů s operačními systémy Android a iOS jedinečnou příležitost zakoupit si speciální zimní sezónní balíčky za mimořádné ceny - "Alpy", "Karpaty", "Kavkaz" a "Pyreneje".

Podrobné informace o speciálních produktech a nabízených maloobchodních cenách:

Produktу Mapy Maloobchodní cena (elektronická licence)
Balíček "Alpy" Albánie, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Chorvatsko, Francie, Itálie, Lichtenštejnsko, Makedonie, Malta, Monako, Německo, Rakousko, San Marino, Slovinsko, Srbsko, Švýcarsko, Vatikán 620
Balíček "Karpaty" Česká republika, Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Slovensko, Srbsko, Ukrajina 620
Balíček "Kavkaz" Ázerbájdžán, Arménie, Gruzie, Jižní federální okruh Ruska, Severokavkazský federální okruh Ruska 620
Balíček "Pyreneje" Andora, Francie, Gibraltar, Monako, Portugalsko, Španělsko 620

Balíčky navigačních map "Alpy", "Kavkaz", "Karpaty" a "Pyreneje" obsahují všechny důležité informace, které mohou být během cesty užitečné! Vysoce podrobné mapy měst obsahují i širokou škálu bodů zájmu: hotely, restaurace, kavárny a bary, kina a další kulturní místa a turistické atrakce, sportovní a sociální zařízení, obchody, nemocnice a lékárny, čerpací stanice a servisní střediska a mnoho dalších, které vám pomohou naplánovat cestu a užívat si dovolenou naplno. Okamžitý výpočet trasy a znalost aktuální dopravní situace pomohou dorazit do určeného cíle v nejkratším možném čase.

Licenční klíče ke speciálním zimním sezónním produktům lze zakoupit v období od 20. prosince 2018 do 20. března 2019 v sekci Koupit na webových stránkách NAVITEL® nebo prostřednictvím online obchodů AppStore a Google Play.