menu bar

NAVITEL vydává aktualizaci softwaru Navitel Navigator 9.10 pro zařízení s operačním systémem Linux. Nejnovější aktualizace obsahuje optimalizované vytváření tras pro nákladní automobily a velká vozidla, stejně jako rozšířené 3D objekty. V nové verzi je také funkce Media Player.

img

Software Linux zajišťuje rychlý a spolehlivý chod softwaru Navitel Navigator. Bezchybné zabezpečení firmwaru zvyšuje výkon vašeho zařízení.


V aplikaci Navitel Navigator 9.10.2140 nyní najdete:

Vylepšené trasy pro nákladní automobily

Navitel Navigator 9.10 umožňuje rychlé vytvoření trasy pro jakýkoliv typ dopravního prostředku. Řidiči větších vozidel mohou před jízdou sestavit a zvolit optimální trasu a tím ušetřit čas a zvýšit pohodlí při cestování.

Před jízdou můžete zvolit typ dopravního prostředku:

  • V nastavení (celková hmotnost vozidla, hmotnost nápravy, šířka, výška a délka by měly být upřesněny)
  • Při výběru alternativních tras (v pravém dolním rohu displeje).

Rozšířené 3D objekty

Při výběru navigace v režimu 3D se na obrazovce zobrazí trojrozměrné objekty. Díky realistickému zobrazení modelů je pro každého řidiče snadné se neztratit ani v neznámých oblastech. Databáze Navitel Navigator zahrnuje 3D modely památek, muzeí, sportovišť a dalších významných budov.

Představení funkce Media Player

Nejnovější aktualizace softwaru umožnila rozšířit funkčnost zařízení – byla přidána funkce Media Player. S jeho pomocí si můžete vychutnávat oblíbené hudební skladby prostřednictvím reproduktorů zařízení, sluchátek nebo využijte akustiky vozidla pomocí FM transmitteru. Pro přenos hudby do navigace jednoduše přidejte hudební soubory na kartu microSD a vložte ji do vašeho zařízení.


Chcete-li si stáhnout tuto aktualizaci, použijte naši bezplatnou službu Navitel Navigator Update Center. S tímto nástrojem jste jen pár kliknutí od instalace nové verze softwaru, map a databáze SpeedCam. Přečtěte si prosím celý návod na našich webových stránkách.