menu bar

NAVITEL® oznamuje spuštění nové verze Navitel Navigator 9.11 pro zařízení Android a iOS (iPhone a iPad). Aktualizovaná aplikace nyní obsahuje další nastavení pro výpočet trasy a ještě uživatelsky přívětivější rozhraní pro zobrazení POI. Aplikace nyní disponuje i oznámením o dopravních značkách.

Nové příležitosti pro tvorbu tras

Každý jsme jiný – někteří lidé mají rádi rychlost a dálnice a jiní dávají přednost malebným městům a vesnicím; někteří lidé cestují pouze po souši, zatímco jiní cestují mezi ostrovy; někteří dávají přednost automobilům a jiní projíždějí státy na motocyklu – ale každý z nás hledá nejvhodnější cestu. Díky novým funkcím programu Navitel Navigator 9.11 je nyní tvorba trasy ještě snazší. Intuitivní ikony pomáhají uživateli zvolit nejen požadovaný druh dopravního prostředku, ale také nastavit objížďky placených silnic, polních cest nebo trajektových linek – to vše proto, aby vaše cesta byla co nejpohodlnější.

Zobrazení nejbližších bodů zájmu

Navitel Navigator 9.11 také získal novou užitečnou funkci pro všechny cestovatele. V nové verzi programu se během navigačního režimu zobrazuje dynamický seznam nejbližších POI* s vyznačenými vzdálenostmi. Chcete-li změnit trasu a zastavit u čerpací stanice nebo kavárny, nově nyní nemusíte používat funkci «vyhledávání» – stačí stisknout ikonu POI a navigace přepočítá trasu.

Oznámení o dopravních značkách

Aplikace má aktualizované rozhraní s vizuálními informacemi o dopravních značkách při sledování trasy. Proč?

Představte si, že jste na neznámé a složité křižovatce, kde se několik pruhů kříží do jednoho, všechny odbočky se nacházejí velmi blízko u sebe. Je snadné se v takové změti odboček ztratit. Zobrazení informativních dopravních cedulí Vám poslouží jako průvodce a pomůže Vám najít správnou cestu.

Navitel Navigator 9.11 má nyní lépe zakreslené mapy a vypočítává trasu ještě rychleji.

* POI (Body zájmu) – objekty infrastruktury, orientační body, čerpací stanice, restaurace a kavárny, přírodní památky a důležité silniční body, které by mohly být užitečné pro každodenní život.

Uživatel Androidu si může stáhnout aktualizaci Navitel Navigator 9.11 na Google Play a na webu NAVITEL® Stahujte zde.

Uživatel iPhone a iPad si může stáhnout aktualizaci Navitel Navigator 9.11 v AppStore (iTunes).

Bezplatná a plnohodnotná verze programu je k dispozici 7 dní od stažení. Po uplynutí této doby je nutné zakoupit licenční klíč. Tím získáte přístup k prémiové verzi Navitel Navigator 9.11.

Můžete si také zakoupit roční předplatné pro vybrané mapy a využívat všechny funkce prémiové verze**. Je na Vás, zda budete pokračovat v předplatném nebo ho zrušíte po uplynutí placené lhůty.

** Předplatné platí pro všechny existující balíčky s navigačními mapami s výjimkou map pro Rusko, Ukrajinu, Bělorusko, Kazachstán, včetně balíčků, které obsahují alespoň jednu z výše uvedených map.