menu bar

NAVITEL® oznamuje uvedení nového zařízení NAVITEL SH1000 PRO – Držák telefonu s bezdrátovým nabíjením, který bude Vaším nepostradatelným pomocníkem na jakékoli cestě.

Rychlé nabití

Držák podporuje standard bezdrátového nabíjení Qi až do 15 W a umožňuje dobití baterie telefonu v krátkém čase. Smartphone se nabíjí bezdrátově.

Jednoduchá instalace

Instalace zařízení je velmi jednoduchá. Držák je připevněn k ventilační mřížce pomocí pružinové svorky na zadní straně zařízení. NAVITEL SH1000 PRO je dodáván s kompletním příslušenstvím potřebným pro jeho fungování: kabel, držák a pojistná matice.



Stabilní držák

Držák je kompatibilní s většinou zařízení o šířce 52 až 82 mm. Automaticky se přizpůsobí rozměrům zařízení a spolehlivě jej udrží. NAVITEL SH1000 PRO odolá jak náhlému brzdění, tak nerovné silnici.


Ovládání pohybem jedné ruky

Pro vložení zařízení do držáku jednoduše klepněte na zadní stranu NAVITEL SH1000 PRO. Umístěte svůj mobilní telefon do správné pozice. Telefon bude přístrojem rozpoznán a automaticky sevře telefon v držáku. Díky konstrukci otočného kloubu můžete držák otočit vodorovně, například pro pohodlnější zobrazení map v telefonu.


Univerzální

Pokud telefon nepodporuje bezdrátové nabíjení, umožňuje speciální tvar spodku držáku připojit kabel přímo do nabíjecího konektoru v telefonu.