menu bar

NAVITEL® vydává nový program – Navitel DVR Player – pro majitele autokamer a počítačů se systémem Windows*. Pomocí programu můžete prohlížet videa pořízená vaší kamerou na obrazovce počítače, exportovat jednotlivé soubory, vystřihnout části záznamu a mnoho dalšího.

Rozhraní aplikace

Okno programu Navitel DVR Player je rozděleno do pěti bloků: nabídka, průzkumník, mapa, přehrávač a grafy. Průzkumník zobrazí seznam jízd, parkování, událostí a souborů. Na mapě můžete sledovat trasu pomocí GPS. Vpravo je videopřehrávač a pod ním jsou grafy rychlosti a nadmořské výšky.

Sledování videí

Můžete sledovat videa z hlavní kamery, zadní kamery nebo z obou současně. Stopa videa je k dispozici s tlačítky pro úpravu zvuku, zrychlení, přehrávání smyčky a přepnutí do režimu celé obrazovky.

Když kliknete na trasu na mapě, video se převine do okamžiku, kdy bylo auto v určeném bodě.

Exportování jízd

Sledování souřadnic vybraného videa můžete uložit, pokud v daném momentu byla zapojená i GPS funkce. Formáty, ve kterých můžete exportovat data: NMEA, KML, CSV, GPX a PLT.

Upravování

Pomocí tlačítek vpravo dole můžete: uložit aktuální snímek do formátu JPG nebo PNG, otočit video o 90° ve směru hodinových ručiček nebo vystřihnout požadovaný fragment.

Kde začít

Chcete-li stáhnout naši aplikaci, přejděte na web Navitel > „Podpora“ > Klikněte na sekci „Stáhnout“ v levém menu vyberte > „Stáhnout Navitel DVR Player“ nebo stačí kliknout na tento odkaz.

* Program na PC Microsoft Windows 7 nebo vyšší.

Více informací

Stažené, EXE