menu bar

NAVITEL® vydal aktualizaci 9.12.67 pro svou programu Navitel Navigator pro zařízení iOS. Uživatelé mají nyní přístup k: novým typům kamer, kamer připojeným k silnici a cestovnímu záznamu s podrobnými informacemi o každé dokončené trase.

Historie trasy

Všechny vaše trasy budou nyní uloženy v pohodlnějším formátu. Pro každou trasu jsou zobrazeny následující informace: odjezd a příjezd, doba jízdy, délka trasy a průměrná rychlost během cesty. Chcete-li zobrazit historii tras, přejděte z hlavní nabídky do sekce „Trasa“ a poté> „Moje trasy“.

Nové typy intervalových upozornění

Nyní mají uživatelé přístup nejen k výstrahám o rychlostních kamerách, ale také o kontrolních bodech pro zaznamenávání porušení dopravních předpisů jako „zákaz předjíždění“. Připomenutí omezení se na obrazovce zařízení zobrazí po celou dobu, kdy projíždíte v kontrolovaném úseku.

Nový formát speedcam s kamerami napojenými na silnici

V nové verzi Navitel Navigator jsou kamery propojeny se silnicí: jedete-li po hlavní silnici a kamera se vztahuje na vedlejší silnici, upozornění se nespustí. Na displeji zařízení se také zobrazí varování, které během cesty poslouží jako další vodítko a pomůže předem se připravit na nadcházející omezení.

V aplikaci Navitel Navigator 9.12.67 byly provedeny následující aktualizace

  • Podpora pro nové typy výstrah: Zákaz motorových vozidel, Zákaz odbočení vpravo, Zákaz odbočení vlevo, Zákaz otáčení, Zákaz předjíždění, Zákaz předjíždění v úseku, Zákaz předjížění nákladními automobily, Platební brána.
  • Podpora nových typů kamer: Ohrožení chodců, Bezpečnostní kontrola, Omezení jízdních pruhů, Falešné kamery.
  • Majitelé zařízení iOS mohou aktualizovat Navitel Navigator 9.12.67 v AppStore.