menu bar

Drazí přátelé,

NAVITEL® s potěšením oznamuje novou verzi softwaru pro své kamery*.

Nový firmware umožňuje přeměnit vaše zařízení na plně funkční webovou kameru s vysokým rozlišením a kvalitním zvukem, což je v tuto chvíli obzvláště užitečná funkce, vzhledem k tomu, že stále více lidí přechází na práci se vzdáleným přístupem.

Vše, co musíte udělat, je aktualizovat firmware vaší kamery NAVITEL® a připojit ji k počítači, kde si můžete zvolit režim, který chcete použít. Kamera má vysoce kvalitní objektiv se širokým zorným úhlem. Vestavěný mikrofon Vás zbaví nutnosti připojovat další zařízení.

Další užitečnou funkcí nové verze softwaru je přímé zobrazení obsahu SD karty z kamery, když je připojena k PC. Není nutné vytahovat paměťovou kartu a připojovat ji samostatně.

Užijte si komunikaci se svými blízkými, pořádejte obchodní schůzky a konference a účastněte se online vzdělávacích kurzů aniž byste opustili svůj dům. Kamery NAVITEL® se stanou vašimi pomocníky nejen na silnici, ale i doma!

Podrobnější pokyny k aktualizaci softwaru naleznete na našem oficiálním webu na kartě technická Podpora.

* Firmware je k dispozici pro NAVITEL R650 NV. Seznam modelů bude průběžně aktualizován. Sledujte novinky na našem webu a sociálních sítích.