menu bar

NAVITEL® - dodavatel špičkových řešení pro automobilový a elektronický trh oznamuje, že v Evropě bylo prodáno 1 500 000 zařízení. Od června 2019 do května 2020 tedy zákazníci nakoupili dalších 500 000 produktů Navitel.

„Od založení společnosti zaznamenáváme neustálý nárůst zájmu o naše výrobky. Počínaje navigacemi a kamerami spolu s vývojem společnosti postupně rozšiřujeme portfolio Navitel produktů. V loňském roce se nám podařilo nabídku osvěžit a přidat nové produkty např. autokamery s funkcí Night Vision, které se setkaly s velkým ohlasem, a nabídka se take rozšířila o další užitečné autodoplňky.

Naším heslem je neustálý růst a uspokojování potřeb klientů. Kvalitu zařízení neustále zlepšujeme. Bohužel současná situace ve světě spojená s epidemií ovlivnila také naši značku. Celý trh utrpěl těžké ztráty, lidé cestují méně než dříve. Proto jsme se rozhodli vydat aktualizaci pro naše autokamery, která nově přináší i funkci webové kamery.

Stále pracujeme na nových zařízeních, máme spoustu inovativních nápadů a konceptů a věříme, že všechny budou uskutečněny v blízké budoucnosti. Zprávy o 1,5 milionu prodaných produktů motivují tým Navitel ještě více k tvrdé práci. Doufáme, že nových zařízení si budeme moci na našem trhu užít velmi brzy“ - říká Tobiasz Jankowski, generální ředitel NAVITEL Europe.