menu bar

Vážení uživatelé!

Léto je téměř u konce, ale to není důvod ke smutku. Země upouštějí od omezení pro turisty a je čas vybrat si, kde si letos na podzim odpočinete.

NAVITEL Q2 2020

Díky rozsáhlé práci na oddělení kartografie a geodézie a také na základě zpráv a přání uživatelů programu Navitel Navigator, jsme provedli rozsáhlé práce na aktualizaci populárních rekreačních oblastí: Řecko, Kypr, Krym, Černá Hora a také pobřeží Černého moře a částí Ruska.

Aktualizované podrobné mapy hostitelských zemí a území zahrnují působivou databázi bodů zájmu: hotely a penziony, restaurace, kavárny a bary, kina, kulturní památky a atrakce, sportovní a sociální zařízení, obchody, nemocnice a lékárny, čerpací stanice a mnoho dalších.

Všechny mapy byly doplněny o rezidenční a průmyslovou infrastrukturu všech měst a sídel s funkcí vyhledávání adres. Podrobné silniční sítě zahrnují všechny ulice, jízdní pruhy a silnice s ohledem na směr dopravy, silniční křižovatky, kruhové objezdy a další informace, které jsou nezbytné pro kvalitní navigaci. Všechny mapy Q2 2020 také obsahují aktualizovaná data z rychlostních kamer, silničních omezení a silničních značek.

Mapy z nové verze obsahují 22 729 165 km silniční sítě, 14 616 557 objektů POI, 2 018 330 měst a sídel, z toho 405 856 s podporou adres. 379 650 181 unikátních adres je k dispozici pro vyhledávání.

Podrobné informace o aktualizacích map vydání Q2 2020 jsou k dispozici na následujících odkazech:

Podrobné informace najdete na každé mapě v sekci Mapy na oficiálních stránkách.

Důležité! Vezměte prosím na vědomí, že mapy Q2 2020 jsou kompatibilní s Navitel Navigator verze 9.13 a vyšší.