menu bar

Společnost NAVITEL® vydala novou verzi programu Navitel Navigator 11 pro zařízení Huawei a Honor, založených na operačním systému Android®.

Navitel Navigator11 huawei-honor release-1

Díky našim vývojářům jsme se postarali nejen o design rozhraní, ale také o masivní upgrade funkcí. Nyní je aplikace ještě pohodlnější, uživatelsky přívětivější a modernější. Současně si aplikace zachovala své hlavní rysy — vynikající offline navigaci, relevantní on-line služby a databázi silničních kamer a semaforů, která je pravidelně aktualizována.

Navitel Navigator11 huawei-honor release-2



Ultramoderní design

Díky aktualizovanému designu je program pohodlnější. Zkontrolovali jsme všechny požadavky od uživatelů, strávili stovky hodin testováním aplikace a opravili všechny nedostatky, což dělá z Navitel Navigator 11 ideálního společníka.


Pro maximální pohodlí, nejpoužívanější nastavení našich uživatelů byly přesunuty do hlavního menu. Nyní mohou uživatelé ovládat zvuk, aktualizovat a zobrazovat aktuální silniční data, okamžitě kontrolovat uložené cesty a trasy. Tlačítko „Ukončit“ bylo přesunuto na původní místo, nyní ho naleznete na samém konci menu. Aplikaci můžete také snadno ukončit pouhým dvojitým stisknutím tlačítka Zpět. Sekce Mapy přesunuta do hlavního menu a obsahuje vše, co souvisí s navigačními mapami: seznam stažených map a informace o aktualizacích a nákupech.

Navitel Navigator11 huawei-honor release-3
Navitel Navigator11 huawei-honor release-4




V nové verzi aplikace se horní řádek spustí, když je aktivní okno Navitel Navigator 11. V horní části aplikace se zobrazuje nastavení zvuku, oznámení služby a kompas. Po upgradu mohou uživatelé v horní liště vidět následující informace: úroveň nabití baterie, zmeškané hovory a oznámení zpráv, informace o připojení k internetu a síla signálu. Stará klávesnice byla změněna na standardní rozložení klávesnice pro rychlejší a pohodlnější vyhledávání.


Hlasové vyhledávání *

Jedna z dlouho očekávaných funkcí nového programového rozhraní — vyhledávací lišta je nyní v nové verzi k dispozici. Nachází se na hlavní obrazovce aplikace nad mapou, takže uživatelé mohou najít požadovanou adresu ještě rychleji a nemusí se rozptylovat od prohlížení mapy tím, že vstoupí do Menu. Společnost NAVITEL® klade důraz na bezpečnost, a proto doporučuje používat vyhledávání pouze, pokud je vozidlo zaparkované.
*Hlasové vyhledávání v aplikaci Navitel.Navigator 11 je k dispozici, pokud je ve vašem zařízení nainstalována služba Hlasové vyhledávání.

Navitel Navigator11 huawei-honor release-5

Aktualizace také vylepšila hlasové povely pro upozornění na kamery a dopravní nehody, které jsou nyní povoleny i v případě, že je aplikace minimalizovaná. Tento typ upgradu umožní uživatelům poslouchat hlasové signály, i když je displej zařízení zamčený, což šetří baterii.

Navitel Navigator11 huawei-honor release-6

Pohodlné vyhledávání POI

Máte-li hlad, potřebujete načerpat palivo, najít hotel, obchod nebo nemocnici, hledání POI (bodů zájmu) je ještě lepší teď. Všechny POI jsou rozděleny do kategorií a zobrazeny pomocí uživatelsky přívětivých ikon pod vyhledávacím panelem. Například při stisknutí ikonky „Zábava“ se zobrazí seznam s podkategoriemi, jako jsou kina, divadla, zoologické zahrady, bary/noční kluby, kasina, bowling, cirkusy a parky a zahrady.


Ve vyhledávacím panelu najdete novou kategorii: Doprava, která pomůže najít zastávky, metro, železniční stanice a přístavy. Kategorie „Parking“ byla také aktualizována a nyní ukazuje všechny nejbližší parkoviště a vzdálenost od něj. Pomůže najít také parking pro nákladní vozy a nejbližší kempy.

Velká databáze POI a flexibilní vyhledávání splní všechny potřeby každého uživatele. Body zájmu můžete nyní uložit do oblíbených stisknutím ikony vlajky, kde si můžete vybrat kategorii uloženého bodu a jeho popis.


Majitelé zařízení Huawei a Honor založených na operačním systému Android mohou aktualizovat Navitel Navigator 11 v AppGallery.

Zkušební plně funkční verze programu je k dispozici 7 dnů po stažení. Po uplynutí této doby je nutné zakoupit licenční klíč pro přístup k prémiové verzi Navitel Navigator.