menu bar

Trh autokamer se neustále vyvíjí a stejně tak i firma NAVITEL, která právě přichází s revoluční novinkou ve svém portfoliu.

NAVITEL R900 4K

NAVITEL vyslyšel poptávku svých zákazníků po kameře s nejlepšími možnými záběry a uvádí na trh kameru NAVITEL R900 4K, s oslňujícím rozlišením 3840 × 2160 pixelů (4K) při snímkové frekvenci 30 fps, o které se stará senzor Sony STARVIS se 7-vrstvou skleněnou čočkou.

Senzor SONY 415 STARVIS zaručuje nejsytější kontrastní barvy a nejvyšší detaily bez ohledu na světelné podmínky a spolu s vestavěným IR filtrem, který efektivně minimalizuje odlesky, se o prvotřídní kvalitu obrazu nemusíte bát ani při ostrém protisvětle.

R900 4K kromě úchvatných záběrů přináší i noční režim Night Vision, nahrávání do smyčky a kvalitní 2,3 IPS displej s intuitivním tlačítkovým ovládáním.

Samozřejmostí je i podpora SD karet až do výše 256 GB, dostatečný pozorovací úhel 140°, vestavěný mikrofon nebo G-senzor, který detekuje náhlé zrychlení, zpomalení, převrácení vozidla a další abnormální situace. Videozáznamy pořízené během takových nepředvídaných situací se automaticky ukládají do složky chráněné proti přepsání.

Manipulaci s kamerou usnadňuje i systém přichycení, kdy jednoduchým pohybem ruky kameru vysunete z držáku. USB-C port je jak v kameře, tak i v přísavkovém držáku, skrze který můžete kameru také napájet. Kabeláž pak snáze schováte pod čalounění vozu.

R900 není vybaveno obyčejnou lithiovou baterií, ale superkondenzátorem, což umožňuje bezproblémové použití za každého počasí s jakýmkoliv teplotním výkyvem a zaručuje dlouhou životnost zařízení.

NAVITEL R900 4K je dalším článkem v portfoliu skvělých inovativních produktů značky NAVITEL, který se stane nepostradatelným společníkem na každé Vaší cestě.

Již brzy v našem eshopu.