menu bar

Společnost NAVITEL®, dodavatel předních řešení na trhu automobilové elektroniky, informuje o prodeji 3 milionů zařízení ve střední a východní Evropě. Za loňský rok, tedy od prosince 2021 do prosince 2022, prodal výrobce dalších půl milionu svých zařízení.

3_million_NAVITEL_devices_sold

"Rok 2022 se chýlí ke konci a po analýze prodejů a překročení magického čísla 3 milionů zařízení zakoupených našimi zákazníky, jsme si nemohli snít o lepších zprávách. Tento rok byl pro nás poměrně náročný, stejně jako pravděpodobně pro mnoho firem z různých odvětví. Vzhledem k obtížné situaci na trhu, nekontrolovatelné inflaci a nejistotě, která převládá, se podnikání stalo ještě obtížnějším, než tomu bylo během pandemie. Přesto se NAVITEL může pochlubit vstupem do nových produktových kategorií, zavedením prvních bezobrazovkových kamer ovládaných mobilní aplikací, první 4K kamerou nebo získanými oceněními, včetně IT CHAMPION 2022 v kategorii Automotive.

Za všechny úspěchy vděčí celý tým NAVITEL lidem, kteří každý den odvádějí spoustu práce, aby výrobky splňovaly nejvyšší možnou kvalitu. Již nyní mohu říci, že nadcházející rok přinese mnoho nových zařízení a portfolio bude obohaceno o další nové kategorie. Doufám, že budeme schopni realizovat všechny naše plány a předpoklady a že za rok budeme schopni oznámit další úspěchy, a to v oblasti prodeje i mimo něj" - říká Tobiasz Jankowski, generální ředitel NAVITEL Europe.