menu bar

NAVITEL s potěšením oznamuje, že byla vydána aktualizace firmwaru pro autokameru NAVITEL MR450 GPS, která zlepšuje funkčnost zařízení.

Co je nového?

  1. Do nabídky byla přidána sekce "Parkovací čáry", což je možnost ruční konfigurace geometrie "parkovacího schématu" na displeji. Tato možnost umožňuje konfigurovat kameru speciálně pro typ karoserie Vašeho automobilu.
  2. Byl přidán indikátor nainstalované kapacity paměťové karty: pokud se na displeji v režimu SNTB zobrazí "04:55:10", znamená to, že na tuto paměťovou kartu lze zaznamenat přibližně 4 hodiny a 55 minut záznamu (s výjimkou nouzových souborů).
  3. Do mobilní aplikace DVR Center byla přidána nabídka pro plnou konfiguraci kamery.
  4. Obraz ze zadní kamery byl opraven: nyní je plně zobrazen na displeji kamery bez mrtvých míst nad a pod kamerou.
  5. Práce s nastavením kamery byla zjednodušena: nyní, po aktualizaci firmwaru, jsou všechna předchozí nastavení uložena a rekonfigurace není nutná.
  6. Databáze kamer a varování byla aktualizována (přidáno 3044 bodů).
  7. Přidána podpora britského měřicího systému (míle).

Byly také provedeny opravy a dodatky pro zvýšení stability provozu:

  • Vylepšená navigace v nabídce;
  • Vylepšené informativní album;
  • Opraveno zamrznutí a restart;
  • Vylepšené časování satelitů.

Software autokamery můžete aktualizovat na webových stránkách nebo prostřednictvím mobilní aplikace Navitel DVR Center nainstalované ve Vašem chytrém telefonu.

Podrobné pokyny pro aktualizaci naleznete na našich oficiálních webových stránkách.

Chcete-li prohlížet a upravovat soubory zaznamenané autokamerou, doporučujeme použít program Navitel DVR Player pro Windows PC, který poskytuje uživatelům pokročilé možnosti pro práci s video soubory z kamery: přehrávání videa na obrazovce počítače, export a prohlížení tras cesty, schopnost ukládat fragmenty nahrávek a mnoho dalšího.

Pro správné fungování kamery s GPS informátorem doporučujeme pravidelně aktualizovat software Vašeho zařízení.