menu bar

Vážení uživatelé Navitel DVR Center!

S radostí oznamujeme, že díky práci se softwarem, kterou provedli IT specialisté NAVITEL, a rozsáhlé zpětné vazbě uživatelů, jsme vydali novou verzi aplikace DVR Center.

Aktualizace rozšířila funkčnost aplikace, optimalizovala program pro různá zařízení a také zavedla řadu oprav zvyšujících stabilitu. Lze ji získat z oficiálních webových stránek NAVITEL a z AppStore, Google Play a App Gallery.

Nová verze přidala podporu pro zcela nové modely DVR, což vám umožní používat všechny jejich funkce, spravovat nastavení, prohlížet a sdílet nahraná videa. Kromě toho jsme implementovali aktualizaci firmwaru pro palubní kameru NAVITEL R99.

Navitel DVR Center nyní automaticky kontroluje stažený firmware a eliminuje možnost poškození zařízení nesprávným souborem. Připojení DVR k chytrému telefonu již nebude přerušováno, i když aplikace ztratí pozornost. Nyní zůstává aktivní déle, takže uživatelé jsou schopni minimalizovat a poté rozšiřovat program ve stejném stavu jako předtím.

Také jsme optimalizovali aplikaci pro práci se seznamem souborů, včetně případů, kdy není známa délka záznamu. Nakonec byla opravena chyba mazání videa.

Aktualizace aplikace Navitel DVR Center je již k dispozici pro zařízení Android a iOS a lze ji stáhnout z našich oficiálních webových stránek prostřednictvím přímého odkazu a také z níže uvedených obchodů s aplikacemi.