menu bar

Vážení uživatelé aplikace Navitel DVR Center!

S radostí Vám oznamujeme, že díky ohromné práci IT specialistů NAVITEL a rozsáhlé zpětné vazbě uživatelů, jsme vydali novou verzi aplikace DVR Center.

Toto vydání přidává řadu funkcí, optimalizuje funkce aplikace a zavádí několik oprav, které zlepšují celkovou stabilitu.

Aplikace nyní přichází s funkcí hromadného stahování a mazání souborů. Stahování lze navíc pozastavit a obnovit od stejného místa bez nutnosti opětovného stahování celého souboru. DVR Center nyní umožňuje pozastavit stahování při vstupu do dalších položek nabídky a automaticky jej obnovit při návratu do sekce záznamů.

NAVITEL DVR Center se také může pochlubit indikátorem procesu připojení DVR pro zlepšení uživatelského komfortu.

Dále bylo zefektivněno několik komponent aplikace. Algoritmus zobrazení seznamu souborů byl optimalizován a nyní se rychleji aktualizuje při stahování videosouborů. Kromě toho rozhraní přehrávače videa funguje plynuleji a stabilněji, zatímco úvodní obrazovka se nyní zobrazuje správně na všech zařízeních.

Aktualizace NAVITEL DVR Center je již k dispozici na zařízeních Android a iOS. Můžete si ji stáhnout na oficiálních stránkách NAVITEL a také v App Store, Google Play a App Gallery.