menu bar

Společnost NAVITEL® oznamuje uvolnění nové verze Navitel Navigator 9.12.58 pro zařízení založená na operačním systému Android. Aktualizace obsahuje: podporu nových typů kamer, intervalová upozornění, zjednodušená opětovná aktivace klíče při změně zařízení.

Nový formát upozornění na kamery

V aktualizovaném rozhraní Navitel Navigator 9.12.58 byla přidána funkce, kdy po kliknutí na blížící se kamery na levé straně displeje se na mapě zobrazí daná kamera a její přesná poloha. Vizuální zobrazení těchto údajů na obrazovce zařízení slouží jako další vodítko během cesty a pomůže řidiči předem se připravit na nadcházející omezení.

Historie trasy

Nová verze firmwaru umožňuje zaznamenat trasy v lepším formátu a uložit je do historie tras. Najdete je v hlavní nabídce v sekci „Trasa“ a poté – „Moje trasy“. Pro každou trasu se zobrazí následující informace: začátek trasy a cílové místo, doba jízdy, délka trasy, průměrná rychlost během cesty. K dispozici je také možnost stahování tras.

Nové typy intervalových upozornění

Po aktualizaci dokáže program upozornit nejen na kamery hlídající povolenou rychlost, ale také na silnice se zákazem předjíždění. V celé části se zákazem předjíždění se na obrazovce vašeho zařízení zobrazí připomenutí omezení.

V pogramu Navitel Navigator 9.12.58 byly provedeny následující aktualizace:

  • Upozornění na nové typy kamer: Ohrožení chodce, Bezpečnostní kontrola, Omezení jízdního pruhu, Falešné kamery.
  • Nové typy výstrah: Zákaz motorových vozidel, Zákaz odbočení doprava, Zákaz odbočení doleva, Zákaz otáčení, Zákaz předjíždění, Zóna předjíždění nákladními automobily, Platební brána.

Majitelé zařízení s operačním systémem Android si mohou stáhnout aktualizaci Navitel Navigator 9.12.58. na Google Play a také na webu NAVITEL® v sekci Ke stažení.