menu bar

Vážení přátelé, s potěšením Vám oznamujeme, že aktualizace softwaru pro kamery s GPS* je nyní k dispozici na oficiální stránce NAVITEL®.

Díky nové verzi firmwaru je práce s fotografiemi a videosoubory ještě snazší. Už nebudete potřebovat další zařízení, jako je čtečka paměťových karet — stačí připojit kabel k počítači pomocí kabelu USB, vybrat režim „Velkokapacitní paměť“ a pracovat se soubory přímo*.

Nová verze firmwaru obsahuje nejaktuálnější** data o všech typech monitorovacích kamer, potenciálně nebezpečných místech, servisních místech, atd. Díky práci specialistů NAVITEL®, kteří pravidelně doplňují databázi dopravních výstrah, si naši uživatelé mohou být jisti, že budou mít vždy nejaktuálnější informace.

Nový firmware pro DVR si můžete stáhnout na webové stránce v části Aktualizujte svoji kameru.

Pro majitele kamer s modulem Wi-Fi je aktualizace firmwaru k dispozici také bezdrátově prostřednictvím aplikace Navitel DVR Center. Chcete-li zařízení aktualizovat, stáhněte si aplikaci Navitel DVR Center, spusťte ji, připojte kameru ke smartphonu přes Wi-Fi a klikněte na „Aktualizovat“.

Navitel DVR Player — program pro PC*** poskytuje uživatelům pokročilé funkce pro práci s videosoubory z autokamery. Pomocí programu můžete prohlížet videa pořízená Vaší kamerou na obrazovce počítače, exportovat stopy, vystřihnout části záznamu a mnoho dalšího.

* Pro kamery s GPS modulem: R300 GPS, R700 GPS DUAL, R1000 GPS, R1050 GPS.

** Databáze je aktuální k 29. dubnu 2020. Pro správnou funkci kamery s GPS doporučujeme pravidelně aktualizovat software Vašeho zařízení.

*** Program pro PC na Microsoft Windows 7 nebo vyšší.